Overlijden

TIJDELIJKE OVERLIJDENVERZEKERING

Met de tijdelijke overlijdensverzekering kan u gedurende een bepaalde periode een vast kapitaal verzekeringen dat wordt uitgekeerd bij overlijden.

tijdelijke overlijdensverzekering

Bescherm uw naasten bij een onverwachts overlijden

Iedereen van ons beschermt zijn auto en zijn woning tegen onverwachtse gebeurtenissen, maar wat als er iets gebeurt met onszelf ? Met de tijdelijke overlijdensverzekering beschermt u ook uw naasten.

Zorg dat uw naasten niet in financiële moeilijkheden komen.

Wat als u komt te overlijden, en uw financiële inkomsten wegvallen voor uw gezin. Kunnen de studies van uw kinderen dan nog wel betaald worden ?
Kunnen al de rekeningen door u partner alleen gedragen worden ? Heeft u nog ergens een kortlopend krediet lopen dat niet werd ingedekt ? Met de tijdelijke overlijdensverzekering heeft u een antwoord op al deze vragen, en kan u op beide oren slapen.

De eerste kosten na een onverwachts overlijden

Wanneer u onverwachts komt te overlijden worden uw nabestaanden geconfronteerd met uitvaartkosten, notariskosten, successierechten etc. Via het afsluiten van een tijdelijke overlijdensverzekering kan u met het betalen van een kleine premie (indien u er op jonge leeftijd aan begint) een interessant bedrag verzekeren die uw nabestaanden kan voorthelpen met de eerste kosten die komen kijken bij een onverwachts overlijden.

Top of page