Ons aanbod

Onze oplossingen

North Europe Life Belgium NV biedt een gevarieerd scala aan verzekeringsproducten. North Europe Life Belgium NV heeft de toelating voor het aanbieden van verzekeringsproducten uit de takken 1a, 2, 21, 22, 23, 26 en 27.
Haar flexibiliteit en ervaring laten haar toe om producten te creëren die kunnen aangepast worden aan specifieke behoeften.

Lening op afbetalingBescherming van uzelf en van uw naasten

Een gemakkelijk te onderschrijven overlijdensverzekering die u bescherming biedt op het vlak van uw kredietverplichtingen op korte termijn.

HypotheekleningBescherming van uzelf en van uw naasten

Een gemakkelijk te onderschrijven overlijdensverzekering die u bescherming biedt op het vlak van uw kredietverplichtingen op korte termijn.

KredietbeschermingsplanBescherming van uzelf en van uw naasten

Werkloosheid, volledige arbeidsongeschiktheid, overlijden, ... Wat gedaan als het lot toeslaat en uw leven een totaal onverwachte wending neemt ?

GezinsbeschermingsplanGeen financiële zorgen voor uw nabestaanden

Met het Gezinsbeschermingsplan, kan u gedurende een bepaalde periode een vast kapitaal verzekeren, dat wordt uitgekeerd bij overlijden.

UitvaartplanZorg voor uw eigen gemoedsrust...

Met het Uitvaartplan, een levenslange overlijdensverzekering van NELB, voorziet u nu reeds in de latere uitkering van een vast kapitaal waarmee de kosten van uw uitvaart kunnen betaald worden.

Agenia Fiscal PensioenspaarplanEen kapitaal opbouwen voor uw pensioen

Agenia Fiscal is een Tak 21 spaarverzekeringsproduct, waarmee u d.m.v. regelmatige stortingen, een kapitaal opbouwt voor uw pensioen.

Agenia Fiscal LangetermijnspaarplanEen kapitaal opbouwen voor uw oude dag

Is uw woningkrediet reeds afbetaald ? Wenst u ook na uw 65ste verjaardag belastingen te besparen ?

Agenia JuniorEen gouden start in het leven !

Er is heel wat geld nodig om de toekomst van jongeren voor te bereiden. Ook u bent ongetwijfeld begaan met de levensstart van uw kind, kleinkind, petekind, ...

Beobank HorizonSpaarverzekering tak 21

Wenst u de bescherming van uw geïnvesteerde kapitaal? De zekerheid van een minimumrendement, eventueel vermeerderd met een jaarlijkse winstdeelname?

Beobank PatrimonialBeleggingsverzekering tak 23

Combineer de voordelen van een levensverzekering met beleggen in fondsen.

Agenia Business VAPZLevensverzekering tak 21

Een VAPZ of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, is een fiscaal voordelige manier om als zelfstandige een aanvullend pensioen op te bouwen bovenop uw wettelijk pensioen.

Agenia Business IPTLevensverzekering tak 21 en 23

Een IPT of Individuele pensioentoezegging, is een fiscaalvriendelijke manier om uw vennootschap een extralegaal pensioen te laten opbouwen voor u als bedrijfsleider.

Top of page